fbpx

De privacy policy van Rankingpartner

Lees onze privacy policy

Inhoud

  1. Waarom deze privacyverklaring?
  2. Rechtsgronden
  3. Redenen waarvoor persoonsgegevens verwerkt worden
  4. Bewaartermijnen
  5. Cookies
  6. Verwijzing naar andere websites
  7. Delen van persoonsgegevens met andere partijen
  8. Automatische besluitvorming
  9. Beveiliging
  10. Uw privacyrechten

1. Waarom deze privacyverklaring?

www.rankingpartner.nl is een website van Rankingpartner. Hier vindt u de privacyverklaring van Rankingpartner. Rankingpartner is gevestigd te Almere aan de Bolderweg 2 (1332 AT) en staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder 84184701. Wij zijn per e-mail te bereiken via info@rankingpartner.nl en telefonisch op 020 20 18 16 6. In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. We leggen onder meer uit waarom we uw gegevens verzamelen, welke wettelijke grondslag hiervoor aanwezig is en welke rechten u heeft. Wij kunnen onze privacyverklaring van tijd tot tijd aanpassen. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. De huidige privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 7-8-2023.

2. Rechtsgronden

Aan de verwerking van uw gegevens liggen de volgende rechtsgronden ten grondslag:

  • Toestemming van de persoon/bezoeker voor het verwerken van zijn persoonsgegevens. De betrokkene het recht heeft de toestemming te allen tijde in te trekken, zonder dat dit afbreuk doet aan de rechtmatigheid van de verwerking op basis van de toestemming vóór de intrekking daarvan;
  • Het verwerken is noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst;
  • Het verwerken is noodzakelijk om te voldoen aan wettelijke verplichtingen die op Rankingpartner rusten;
  • Het verwerken is noodzakelijk om de vitale belangen van de betrokkene of een andere persoon te beschermen;
  • Het verwerken is noodzakelijk i.v.m. het algemeen belang; en
  • Het verwerken is noodzakelijk i.v.m. het gerechtvaardigde belang van Rankingpartner. Het gerechtvaardigde belang van Rankingpartner is: IT en netwerkbeveiliging, invordering van schulden zonder tussenkomst van de rechtbank en voorkoming van fraude.

3. Redenen waarvoor persoonsgegevens verwerkt worden

Wij verwerken uw gegevens voor de onderstaande doelen:

  • Om de overeenkomst met u uit te voeren, verzamelen wij de volgende gegevens op de
    website/telefonisch: Contactgegevens, NAW-gegevens en Locatiegegevens.
  • Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor: het maken van online bedrijfsprofielen en websites, het beheren van sociale media en het maken van online reclame campagnes.

4. Bewaartermijnen

Wij bewaren de persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de hierboven beschreven doelen. De persoonsgegevens worden opgeslagen zolang de overeenkomst duurt. Indien er geen overeenkomst tot stand komt worden de gegevens na een week verwijderd.

5. Cookies

Op onze website maken wij gebruik van cookies. Wat zijn cookies? Een cookie is een klein bestandje dat door een website op uw computer wordt geplaatst. Als wij het in onze privacy- en cookieverklaring over cookies hebben, bedoelen we daarmee ook vergelijkbare technieken zoals pixels.

Elke keer wanneer u onze website bezoekt, verzamelt een cookie technische informatie zoals via welke website u op deze website terecht bent gekomen. Deze website kan cookies gebruiken om bezoekers te voorzien van afgestemde informatie, om informatie te verzamelen, en om de bezoeker te volgen tijdens het bezoek aan de website. Dit helpt ons om een goede gebruikservaring aan u te kunnen leveren.

5.1 Facebook-pixel

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Facebook, als onderdeel van de Facebook Pixel-dienst. Wij hebben een verwerkersovereenkomst gesloten met Facebook. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe onze bezoekers de website gebruiken. Hierdoor kunnen wij aan u gerichte advertenties tonen op Facebook. Hierbij wordt een gebruikersprofiel opgebouwd tijdens uw bezoek aan onze website. Facebook kan deze
informatie aan derden verschaffen indien Facebook hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Facebook verwerken. De informatie wordt overgebracht naar en door Facebook voor onbepaalde tijd opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Op onderstaande pagina leest u hoe Facebook uw gegevens gebruikt om advertenties te tonen en hoe u zich kunt afmelden voor de weergave van op online interesse gebaseerde advertenties van Facebook: https://www.facebook.com/policies/cookies/. Het privacy beleid van Facebook vindt u hier: https://www.facebook.com/about/privacy/.

5.2 Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de Website gebruiken en hoe effectief onze advertenties bij Google-zoekresultaatpagina’s zijn. Deze kennis gebruiken wij om onze website te verbeteren. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie: https://policies.google.com/privacy?hl=nl. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

6. Verwijzing naar andere websites

Deze privacyverklaring is alleen van toepassing op onze website. Het kan zo zijn dat onze website links bevat naar andere websites die wij niet beheren en/of niet in eigendom hebben. Indien u door het klikken op deze link op een andere website terecht bent gekomen, geldt de privacyverklaring van die website. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk of verantwoordelijk voor deze website of voor de privacyverklaring op deze website. Wij raden u dan ook aan om bij bezoek van deze website hun privacyverklaring goed door te lezen, voordat u verder gaat op hun website.

7. Delen van persoonsgegevens met andere partijen

Uw persoonsgegevens worden ook verwerkt door bedrijven die wij inschakelen voor de uitvoering van de overeenkomst, of bedrijven die op een andere wijze werkzaamheden voor ons verrichten. De wet noemt deze bedrijven ‘verwerkers’. De verwerkers handelen onder onze verantwoordelijkheid en mogen uw persoonsgegevens niet voor eigen doeleinden gebruiken. Ook mogen zij geen eigen verwerkingen uitvoeren op uw persoonsgegevens. U kunt hierbij denken aan de volgende verwerkers:

  1. Sociale media beheerders
  2. Facturatie bedrijf
  3. Blogservice
  4. Google advertentie service
  5. SEO tekstschrijf service

Ook zullen uw persoonsgegevens worden gedeeld met derden als wij op grond van de wet of een
rechterlijke uitspraak gehouden zijn om uw persoonsgegevens door te geven aan bevoegde
instanties.

8. Automatische besluitvorming

Wij maken geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming of profilering. Dit is voor onze dienstverlening niet nodig.

9. Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking. Onze website heeft een SSL-certificaat, waardoor de gegevens over een beveiligde verbinding verstuurd worden.

10. Uw privacyrechten

Op basis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u een aantal rechten. U heeft recht op inzage, rectificatie, verwijdering of beperking van het verwerken van uw persoonsgegevens. Onder bepaalde omstandigheden heeft u ook recht op overdraagbaarheid van gegevens en het recht van bezwaar. Op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens kunt u meer informatie vinden over wanneer het mogelijk is één of meer van deze rechten uit te oefenen. Indien u een account aanmaakt op onze website, kunt u zelf de door u verstrekte gegevens inzien en wijzigen.

Als u van één of meer van deze rechten gebruik wilt maken of indien u vragen heeft over deze privacyverklaring, dan kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@rankingpartner.nl of telefonisch via 020 20 18 16 6. Los van bovenstaande rechten, heeft u altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Onze visie

Bij Rankingpartner verbinden wij bedrijven met hun doelgroepen door middel van slimme marketing. Onze missie is simpel: Jouw groei mogelijk maken door effectieve strategieën. Met ons team van experts streven we naar successen in een dynamische marketingwereld.

Onze missie

Onze missie bij Rankingpartner is simpel: bedrijven laten groeien door slimme marketing. Wij verbinden bedrijven met hun doelgroep op een betekenisvolle manier. Met creativiteit en focus op resultaten streven we naar successen voor jouw bedrijf.

ONTMOET ONS TEAM

Maak kennis met het team van Rankingpartner! We zijn een groep gepassioneerde professionals die gedreven worden door creativiteit, innovatie en resultaten. Samen streven wij er naar om onze klanten te helpen groeien en succes te behalen in de wereld van digitale marketing. Leer meer over wie wij zijn en wat we doen – we kijken ernaar uit om samen te werken met JOU!

Rankingpartner.nl - Chiel
Chiel

Eigenaar

Rankingpartner.nl - Niels
Niels

Marketing

Rankingpartner.nl - Laura
Laura

ADS Specialist

Rankingpartner.nl - Justin
Justin

Marketing

Rankingpartner.nl - Jan
Jan

Marketing

Rankingpartner.nl - Roel
Roel

Web Developer

Rankingpartner.nl - Joost - Facebook Specialist
Joost

Social media specialist

Rankingpartner.nl - De website & GMB specialist voor beauty salons & bouw bedrijven

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Whatsapp whatsapp