fbpx

Een website laten maken? 5 dingen waar je op moet letten

Een website laten maken? 5 dingen waar je op moet letten

Als je een website wilt laten maken is het natuurlijk belangrijk dat deze voldoet aan jouw wensen. Een betrouwbare websitebouwer is dan belangrijk. Wij leggen aan de hand van 5 voorbeelden uit waar je op moet letten als je een website wilt laten maken.

1. Een website laten maken die vertrouwen uitstraalt

Natuurlijk is het belangrijk dat jouw website het vertrouwen uitstraalt dat jouw bezoekers nodig hebben om zaken met jou te willen doen. Door de manier waarop wij websites bouwen zien bezoekers direct waarom jij betrouwbaar bent.

Zo maakten wij de site voor rioolmans.nl. In één oogopslag zie je dat dit bedrijf: a. werkt in Noord-Brabant, er is wanneer jij hen nodig hebt (prominente aandacht voor de 24-uurs spoedlijn) en hoog gewaardeerd wordt door klanten.

Een andere manier om vertrouwen te wekken is om direct duidelijk te maken wat je jouw bezoekers kunt bieden. Dit zien we bijvoorbeeld duidelijk op de website van Fullhouse detachering bureau.

2. Een website laten maken die conversie verhoogt

Als je eenmaal het vertrouwen hebt gewonnen van de bezoeker wil je hem of haar natuurlijk zo snel mogelijk klant maken. Deze stap van bezoeker naar klant noemt men conversie. Het is daarbij belangrijk dat je de bezoeker niet pusht, maar hem of haar uitdaagt zodat ze zelf de beslissing neemt om klant te worden. Hier zijn diverse manieren voor.

Zo ontwikkelden wij de site voor letselschadespecialist randstadjurist.nl. Op hun site zie je drie manieren waarop je uitgedaagd wordt om klant te worden:

  • Je wordt direct uitgenodigd om een letselschadecheck te doen om te kijken of je recht hebt op schadevergoeding;
  • Men belooft direct kosteloos juridisch advies en begeleiding als je materiële schade hebt opgelopen;
  • Er is een button om direct contact op te nemen.

Ook op de site die wij maakten voor Bedrijfsrituelen administratie & advies zie je hoe we onopvallend diverse conversiemogelijkheden bieden. We zien op diverse plekken een ‘maak afspraak’ button. Ook is er de mogelijkheid om direct via de site een Whats-app gesprek te voeren. Tot slot kun je ook direct een 06-nummer bellen.

3. Een website laten maken in de taal van jouw bezoekers

Hoeveel vertrouwen je ook uitstraalt en hoe veel conversietechnieken je ook toepast, als de bezoeker geen klik voelt zal hij toch geen contact opnemen. Daarom is het belangrijk dat je de taal van jouw bezoekers spreekt. Dit kan op verschillende manieren.

Zo lieten de mensen van bfitinthebox.nl een website maken. Door direct een actieve foto te tonen en de ervaring van de mensen te benadrukken krijgen bezoekers een vertrouwd gevoel.

Ook het Fight & Fit Performance Instituut wilde een website laten maken die bezoekers aanspreekt. Dankzij duidelijke actiefoto’s en uitgebreide introductie is direct duidelijk wat je kan verwachten. De heldere opties voor conversie en direct duidelijk te maken wat hun doelgroep is weet de bezoeker direct wat hij/zij wel of niet kan verwachten.

Een andere manier om vertrouwen te wekken is om direct duidelijkheid te bieden over wat er gebeurt als je klant wordt. Hoe dit kan zie je op de site van Huisman schilders.

Ook de foto’s waarvan het water je in de mond loopt en de persoonlijke benadering van Mr. Green Catering nodigen je uit om direct zaken te doen.

4. Een website laten maken die jouw specialisme centraal zet

Rankingpartner.nl heeft veel klanten die medische behandelingen geven. Hier is het natuurlijk belangrijk om de klant direct duidelijk te maken dat je als specialist verstand van zaken hebt en dat de klant met een gerust hart bij jou terecht kan.

Zo heeft Massage Jolanda een website laten maken waarbij we door een speciaal blok direct nadruk leggen op de veiligheid, hygiëne en ervaring.

Voor FC Face Couture kozen wij weer een andere benadering. Naast foto’s van een behandeling kozen we voor een prominente voor- en na foto.

Zoals je ziet komt er heel wat bij kijken als je een professionele website wilt laten maken. Het is dus belangrijk dat je een partner kiest die weet wat hij doet als je de bouw van jouw website aan hem toevertrouwt. Daarover gaat onze afsluitende tip 5.

5. Een websitelaten maken met bewezen succes

Natuurlijk wil je, als je een websitebouwer kiest, een partij die bewezen succes heeft in het ontwikkelen van websites die meer klanten opleveren. In mei leverden wij de website op voor Youdith Therapie in Den Haag. Het bewijs van het succes van onze website zie je zodra je de homepage bezoekt.

Wil jij ook een website laten maken met bewezen succes? Neem dan contact met ons op.

Rankingpartner.nl - SEO Specialist - Website laten maken - Google Ads - Google Mijn Bedrijf

Contact met een specialist?

Wil jij contact met een van onze specialisten? 

Contact
Rankingpartner.nl - De website & GMB specialist voor beauty salons & bouw bedrijven

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Whatsapp whatsapp