fbpx

Beauty website laten maken

Beauty website laten maken door Rankingpartner

Bij Rankingpartner begrijpen we de unieke uitdagingen en kansen die beauty bedrijven in de digitale wereld tegenkomen. Daarom zijn we er trots op om op maat gemaakte, verbluffende websites te creëren die de essentie van jouw schoonheidsmerk vastleggen en online succes bevorderen.

Heb jij interesse in een beauty website?

Betaal geen opstartkosten voor jouw beauty site, enkel een vast bedrag per maand!

Zeer snel opgeleverde beauty websites

 • Design aangepast op jouw wensen

 • Online als jij helemaal tevreden bent

 • Gebouwd om klanten te werven

 • Gebouwd om klanten te werven

 • Super snelle private hosting

 • 350+ websites opgeleverd

 • Developers met jarenlange ervaring

 • Developers met jarenlange ervaring

ONS WERKPROCES

Stap 1
Stap 1

Korte kennismaking

Stap 2
Stap 2

Uitgebreide inventarisatie

Stap 3
Stap 3

Preview keuren

Stap 4
Stap 4

Aanpassingen verwerken

Stap 5
Stap 5

Website live zetten

Stap 6
Stap 6

Beheren en onderhouden

Rankingpartner.nl - Cloud Aesthetics

Website & Google Mijn Bedrijf

Website & Google Mijn Bedrijf

Website & Google Mijn Bedrijf

Beauty website laten maken

Waarom kiezen voor ons?

 1. Specialisatie in beauty: Ons team van getalenteerde ontwerpers en ontwikkelaars heeft een diepgaand begrip van de schoonheidsindustrie. We weten hoe we jouw unieke merkidentiteit kunnen vertalen naar een boeiende online ervaring.
 2. Creatieve Ontwerpen: We geloven dat schoonheid begint met design. Onze creatieve geesten werken samen om websites te creëren die visueel aantrekkelijk zijn, naadloos functioneren en de kernwaarden van jouw merk weerspiegelen.
 3. Responsieve Ervaring: In de wereld van vandaag is toegang tot informatie op verschillende apparaten essentieel. Onze websites zijn responsief ontworpen, zodat jouw klanten moeiteloos kunnen browsen, ongeacht of ze een laptop, tablet of smartphone gebruiken.
 4. Krachtige Functionaliteit: Of je nu producten verkoopt, afspraken boekt of tutorials deelt, we integreren de benodigde functionaliteit om jouw bedrijf soepel online te laten werken.
 5. SEO Geoptimaliseerd: Wat heb je aan een prachtige website als niemand deze kan vinden? We optimaliseren jouw website voor zoekmachines, zodat potentiële klanten je gemakkelijk kunnen vinden.

Wat zijn de kosten

Kosten van een beauty website laten maken

Een website laten maken is een vaak een grote investering. Indien gewenst kan je bij ons per maand betalen waardoor je niet direct een grote uitgave hoeft te doen.

Een standaard beauty website laten maken vanaf 129 euro per maand

Inbegrepen in de maandelijkse prijs zit ook onderhoud. We houden je website altijd live, je krijgt een zakelijk mailadres én optioneel ook bijvoorbeeld boekingssoftware. Én je kan per maand kleine wijzigingen door laten voeren.

Beauty website laten maken

Kan ik ook nieuwe klanten verwachten?

Een mooie en effectieve website zorgt ervoor dat potentiële klanten die jouw website bezoeken zich snel geneigd voelen om ook echt bij jouw bedrijf te boeken. Maar met een website komen er nog niet direct bezoekers naar je site. Wij zorgen dat je gevonden wordt onder je eigen naam, en na verloop van tijd zal je ook onder bepaalde zoektermen gevonden gaan worden in Google. Dit duurt echter lang en wij raden daarom aan gebruik te maken van onze Google bedrijfsoptimalisatie of andere methodes om websitebezoekers te krijgen zoals online adverteren of >social media beheer

Reviews van onze klanten

Onze visie

Bij Rankingpartner verbinden wij bedrijven met hun doelgroepen door middel van slimme marketing. Onze missie is simpel: Jouw groei mogelijk maken door effectieve strategieën. Met ons team van experts streven we naar successen in een dynamische marketingwereld.

Onze missie

Onze missie bij Rankingpartner is simpel: bedrijven laten groeien door slimme marketing. Wij verbinden bedrijven met hun doelgroep op een betekenisvolle manier. Met creativiteit en focus op resultaten streven we naar successen voor jouw bedrijf.

ONTMOET ONS TEAM

Maak kennis met het team van Rankingpartner! We zijn een groep gepassioneerde professionals die gedreven worden door creativiteit, innovatie en resultaten. Samen streven wij er naar om onze klanten te helpen groeien en succes te behalen in de wereld van digitale marketing. Leer meer over wie wij zijn en wat we doen – we kijken ernaar uit om samen te werken met JOU!

Rankingpartner.nl - Chiel
Chiel

Eigenaar

Rankingpartner.nl - Niels
Niels

Marketing

Rankingpartner.nl - Laura
Laura

ADS Specialist

Rankingpartner.nl - Justin
Justin

Marketing

Rankingpartner.nl - Jan
Jan

Marketing

Rankingpartner.nl - Roel
Roel

Web Developer

Rankingpartner.nl - Joost - Facebook Specialist
Joost

Social media specialist

Rankingpartner.nl - De website & GMB specialist voor beauty salons & bouw bedrijven

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Whatsapp whatsapp