Rankingpartner.nl - SEO Specialist - Website laten maken - Google Ads - Google Mijn Bedrijf

SEO Check: jouw website in 5 stappen succesvol in Google

Weet jij niet waarom jouw website niet gevonden wordt in Google of waarom jouw website wel bezoekers maar geen klanten oplevert? Onze SEO check biedt het antwoord en de oplossing. Ben jij benieuwd? Laten we vrijblijvend kennis maken.

SEO check

Waarom een SEO check met Rankingpartner?

SEO, oftewel Search Engine Optimization is de wetenschap die ervoor zorgt dat jouw website optimaal gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. De SEO-experts van Rankingpartner zijn internationaal getraind en als sparring partner van Google zelf dagelijks bezig met de belangrijkste zoekmachine.

Daarnaast is goede vindbaarheid nog geen garantie voor betalende klanten. Om van een websitebezoeker een klant te maken is namelijk een conversie nodig. Om deze conversie te bereiken kun je diverse technieken toepassen. Deze methode noemt men neuromarketing. De experts van Rankingpartner combineren hun SEO-wetenschap met de meest actuele neuromarketing-technieken om websites te creëren die én goed gevonden worden door Google én van bezoekers betalende klanten maken.

Een goed voorbeeld hiervan is EFI. Dankzij de inzet van deze technieken zag deze klant haar omzet sinds de samenwerking met Rankingpartner verdubbelen.

Ben jij benieuwd hoe jij meer bezoekers uit jouw doelgroep naar jouw website krijgt en/of hoe je van die bezoekers betalende klanten maakt? Maak dan een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Rankingpartner.nl - SEO Specialist - Website laten maken - Google Ads - Google Mijn Bedrijf

Rankingpartner

Hoe werkt de SEO check van Rankingpartner?

Om jouw website zichtbaar te krijgen in Google en ervoor te zorgen dat jouw bezoekers converteren naar betalende klanten hebben de experts van Rankingpartner 5 stappen ontwikkeld. Deze zetten we voor je op een rij.

 1. In ons vrijblijvende kennismakingsgesprek maken we uiteraard kennis en inventariseren we jouw wensen en verwachtingen die jij ten aanzien van jouw website hebt.
 2. Daarna analyseren wij jouw website op 3 SEO-aspecten, on-page SEO, technische SEO en off-page SEO. We brengen jouw huidige SEO-score in kaart (een percentage van 0 tot 100) en zetten concrete verbeterpunten op een rij om jouw SEO-score te verhogen.
 3. Vervolgens beoordelen we jouw website op conversiemogelijkheden (we beantwoorden de vraag ‘In hoeverre kan jouw website bezoekers omzetten naar betalende klanten?”). Ook hier beginnen we met een 0-meting in percentage en doen we concrete verbetersuggesties.
 4. Onze bevindingen zetten we in een overzichtelijk en praktisch rapport waarmee jij direct aan de slag kan. Ook leggen we uit welke stappen je als eerst kunt nemen voor het hoogste rendement en hoe je deze stappen neemt.
 5. Tot slot krijg je de kans om in een afrondend gesprek jouw vragen te stellen. Op basis van jouw vragen vullen we ons rapport waar nodig aan, waarna je de definitieve versie krijgt en direct zelf aan de slag kunt. Uiteraard kunnen we ook een offerte doen om die verbeteringen voor jou uit te voeren.

Wil jij direct een SEO check uit laten voeren? Maak dan een vrijblijvende afspraak!

Wat onderzoekt Rankingpartner precies tijdens een SEO check?

Onze experts inspecteren uw website zowel visueel als met behulp van zeer geavanceerde, eigen analyseapparatuur. Deze apparatuur is speciaal voor de experts ontwikkeld en gaat verder dan elke willekeurige bekende analyses-tool, zoals Semrush, SE-ranking of Ahrefs. Na onze SEO check weet je onder meer:

 • Op welke zoekwoorden jouw site gevonden wordt door Google;
 • Welke positie jouw site per zoekwoord inneemt in de top 100 van Google resultaten;
 • Welke stappen je moet nemen om in posities te stijgen;
 • Op welke relevante zoekwoorden voor jouw doelgroep nu niet gevonden wordt;
 • Welke content op jouw website het best en het slechtst scoort in Google;
 • Wat je moet verbeteren aan de content op jouw huidige site (on-page SEO) om beter te scoren in Google (dit leggen wij stap voor stap uit);
 • Wat je moet verbeteren aan de content op jouw huidige site om van bezoekers betalende klanten te maken (conversie-optimalisatie, ook dit leggen wij stap voor stap uit);
 • Welke technische aspecten van jouw site verbeterd moeten worden (technische SEO) om beter te scoren in Google. Ook dit leggen wij stap voor stap uit;
 • Welke websites naar jouw website linken (off-page SEO) en in hoeverre deze links invloed hebben op hoe goed je gevonden wordt;
 • Welke stappen je moet nemen om jouw linkprofiel te optimaliseren.

Wil jij graag inzicht in deze verbeterpunten om direct meer winst te maken met jouw website?

Wat kost de SEO check van Rankingpartner?

Wij kunnen de SEO check aanbieden voor ieder land ter wereld. De kosten zijn afhankelijk van de landen waarin de site, de grootte van de site en de hoeveelheid geposte content. Onze SEO check is al verkrijgbaar vanaf 300 euro.
Na ons vrijblijvende kennismakingsgesprek maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat.

Dit doen wij overigens alleen als wij zien dat het rendement dat je door onze adviezen kunt halen groter is dan de investering die we vragen. Als we zien dat dit niet het geval zal zijn communiceren we hier ook open over.

Tot slot benadrukken we dat je met onze SEO check een rapportage in handen krijgt die je kunt gebruiken om concreet en zelfstandig de vindbaarheid en conversie van jouw website te verbeteren. Als je je liever focust op andere aspecten van jouw bedrijf ben je geholpen met onze offerte om de verbeteringen voor jou uit te voeren. Daarna kun je zelfstandig aan de slag om jouw website SEO- en conversie-optimaal te houden, maar wij kunnen ook deze werkzaamheden uit jouw handen nemen, bijvoorbeeld met onze SEO blog-service.

Wil jij weten welke kansen jij laat liggen met jouw website?

GOOGLE REVIEWS

Ervaringen van onze klanten

google

Ik ben zeer tevreden over de website die voor Diamond Aesthetics is gemaakt door rankinpartner. Het contact verloopt soepel en snel! Ook de google pagina houden ze zeer goed bij. Kan het zeker aanbevelen!

Diamond Aesthetics november 20, 2023
google

Zo blij dat ik samen met het team van rankingpartner mag werken. Alles wordt duidelijk uitgelegd en er wordt met je meegedacht, 1 appje en de verandering wordt toegepast. Mijn website stond er binnen een maand! Bedankt Christiano, Jan en de rest van ranking.

cherida cairo november 19, 2023
google

Ze helpen me erg fijn met de vindbaarheid van mijn website en geven goede tips over hoe ik mijn bedrijf verder kan ontwikkelen. Kortom: een erg fijne samenwerking.

Ralf Bekers november 13, 2023

Website scan

Vraag nu een kosteloze website & marketing scan aan!

We checken jouw website, vindbaarheid in Google, onderzoeken jouw concurrentie en bepalen jouw kansen. Uiteraard bepaal je vervolgens zelf of je met ons wilt werken!

Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend

WhatsApp whatsapp