Rankingpartner.nl - SEO Specialist - Website laten maken - Google Ads - Google Mijn Bedrijf

Google Ads

Wil jij direct op de eerste pagina staan en snel resultaat halen? Dat doe je middels Google Ads in samenwerking met Rankingpartner

Google Ads

Google Ads Uitbesteden Aan Rankingpartner

Domineer de eerste pagina van Google en creeër meer omzet!

Door te kiezen voor Google Ads kan je zo maar eens het verschil maken voor jouw bedrijf. Als je al een goede basis hebt liggen is Google Ads de perfecte aanvulling om een nog groter deel van je doelgroep te bereiken. Dit perfectioneren tot in de puntjes, is waar wij dagelijks mee bezig zijn.

creative-coworkers-working-in-office-3.jpg

Wat Is Google Ads?

Google Ads is het online advertentieprogramma van Google. Via Google Ads kan je online advertenties maken om mensen te bereiken precies wanneer ze geïnteresseerd zijn in de producten en diensten die je aanbiedt.

  • Je kan Google Ads  gebruiken om je bedrijf te promoten, producten of diensten te helpen verkopen, meer bekendheid te geven en het verkeer naar je website te vergroten.
  • Je Google Ads-accounts worden online beheerd, dus je kan je advertentiecampagne op elk gewenst moment maken en wijzigen, inclusief de advertentietekst, instellingen en het budget.
  • Er is geen minimum bestedingsverplichting en je bepaalt en beheert je eigen budget. Je kiest waar je advertentie wordt weergegeven, stelt een budget in dat voor jou comfortabel is en meet eenvoudig de impact van je advertentie.

Wat Kost Google Ads?

Terwijl veel bedrijven makkelijk €10.000 per maand betalen voor betaalde reclame via Google Ads, is er niet een eenzijdig antwoord op de veelgestelde vraag: “Hoeveel kost Google Ads? Dat komt omdat Google Ads een echt aanpasbaar advertentieplatform is.

Je hebt zelf extreme controle over hoeveel je uitgeeft en wanneer je het uitgeeft, en je kan je advertentie uitgaven naar eigen goeddunken in verhogen of verlagen. Daarom is de prijsflexibiliteit van Google Ads een van de grootste voordelen.

“Dus ik kan al voor een paar euro gaan adverteren?” Het oude gezegde een goed begin is het halve werk gaat ook zeker op voor Google Ads. Een goede analyse van jouw doelgroep en het zorgvuldig en professioneel opzetten van jouw campagnes zorgt ervoor dat jij gegarandeerd bent van succes. Als je bij ons een campagne laat opzetten betaal je altijd een setup fee, en maandelijkse onderhoudskosten. Je budget mag je uiteraard zelf bepalen.

creative-coworkers-working-in-office-3.jpg

Vraag Nu Een Kosteloos
Adviesgesprek Aan!

Wil jij graag weten wat we voor je kunnen betekenen?

Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend

Google Mijn Bedrijf

Met een professionele google mijn bedrijfspagina heb je het perfecte online visitekaartje én ben je goed zichtbaar voor potentiële lokale klanten.

Blogservice

Betere vindbaarheid en meer organisch verkeer. Met de blogservice van Rankingpartner

 

Google Ads

Wil jij direct op de eerste pagina staan en snel resultaat halen? Dit doe je midels Google Ads die goed zijn geoptimaliseerd.

WhatsApp whatsapp