Rankingpartner.nl - SEO Specialist - Website laten maken - Google Ads - Google Mijn Bedrijf

Adverteren op Facebook & Instagram

Adverteren op Facebook en Instagram is succesvol en goedkoper dan je denkt. Ben jij benieuwd wat de voordelen zijn van Instagram en Facebook ads?

Adverteren en Social media

Facebook & Instagram ads

Adverteren op Facebook of Instagram is een efficiënte en snelle manier om rendement op jouw campagnes te maken. Een succesvolle strategie en professionele uitvoering met conversie-verhogende teksten en design dat de doelgroep verleidt om te klikken is dan essentieel. Onze specialisten bewijzen dit dagelijks. Wil jij weten waar jouw kansen liggen bij adverteren op social media? Boek dan snel een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Rankingpartner.nl - SEO Specialist - Website laten maken - Google Ads - Google Mijn Bedrijf

Rankingpartner

Wat zijn de resultaten van adverteren op Facebook met Rankingpartner?

Facebook biedt veel mogelijkheden om te adverteren en die zijn afhankelijk van jouw doelen. Zo kunnen onze Facebook Marketing Partners een bereik-vergrotende campagne inzetten om ervoor te zorgen dat je meer mensen bereikt en hen aan jouw merk bindt. Wat dit voor jouw bedrijf op kan leveren weet Sara van Every Face Instituut als geen ander. Zij zag na zo’n campagne het bereik toenemen met maar liefst 55% procent.

Een ander voorbeeld is een leadcampagne. Zo’n campagne is ideaal voor bedrijven die maatwerk-offertes uitbrengen. Zo zag Ilyas van Ilyas Schilderwerken & Totaalonderhoud het aantal offertes stijgen met 67% na deze leadcampagne.

Ben jij benieuwd wat er voor jouw bedrijf mogelijk is? Vraag dan een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Hoe werkt adverteren op Facebook met Ranking partner?

De specialisten van Rankingpartner begeleiden jou van A tot Z om succesvol op Facebook te adverteren. Dit doen wij in drie makkelijke stappen:

  1. Een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek maken we uiteraard kennis en bespreken we resultaten die voor jou belangrijk zijn. Op basis hiervan bespreken we het soort campagne dat het beste bij jouw doelstellingen past. Ook bedenkt onze Facebook Marketing Partner hoe de ideale invulling van de campagne eruit ziet om jouw doelen te halen.
  2. Vervolgens gaan onze ervaren campagnemanagers aan de slag om jouw advertenties te beheren en op de juiste wijze te plaatsen.
  3. Hierna meten wij aan het eind van elke maand onze resultaten. Die laten we graag zien in een overzichtelijke rapportage. Om de resultaten goed te houden doen we daarbij gelijk een voorstel voor verdere optimalisatie in de komende maand.

Zo kan jij je op jouw bedrijf focussen en de constante flow van leads uit jouw Facebook-campagne omzetten naar trouwe, kopende klanten.

Wanneer je extra rendement uit jouw investering in adverteren op Facebook wilt halen is het een goed idee om Facebook-advertenties te combineren met Instagram Ads.

Rankingpartner

Waarom adverteren op Instagram met Rankingpartner?

Aangezien Facebook en Instagram beide onder het META-concern van Mark Zuckerberg vallen is het advertentiecentrum van beide social media geïntegreerd. Dit betekent dat onze optimalisatie van Facebook-campagnes ook direct geschikt is om uit te rollen op Instagram. Er zijn drie grote verschillen tussen beide platformen.

Wat zijn de drie grootste verschillen tussen Facebook en Instagram?

Uit diverse onderzoeken blijkt dat:

  1. Instagram een jongere doelgroep trekt dan Facebook;
  2. Volgers op Instagram meer engagement (betrokkenheid) tonen dan volgers op Facebook. Zo blijkt uit cijfers van Yotpo dat de kans op engagement met merkcontent 58x groter is op Instagram dan op Facebook;
  3. Instagram door de wijze waarop het platform functioneert beter geschikt is voor visuele content. Veel bezoekers hebben een voorkeur voor visuele content.

Doordat het advertentieportal voor beide platformen geïntegreerd is kun je zonder veel extra kosten van de pluspunten van Instagram genieten als je jouw Facebook-campagne door Rankingpartner laat verzorgen. Wij leggen het je graag uit.

Wat kost adverteren op Facebook en Instagram?

De kosten van Facebook Ads en Instagram Ads bepaal je zelf. Na een fee om de campagnes optimaal in te stellen en bij te houden kun je zelf jouw budget bepalen. Daarbij hoef je niet aan grote bedragen te denken, want je kunt op beide platformen al adverteren met een budget van één euro per dag. Uiteraard kun je jouw budgetten verhogen en verlagen als je dat wilt. Hiermee is adverteren op social media vaak goedkoper dan adverteren op zoekmachines of andere platformen. Ook hier is Rankingpartner het beste jongetje van de klas. Zo adviseren we je graag direct ons ons gratis kennismakingsgesprek. Ben jij benieuwd hoe jij meer winst kunt genereren door te adverteren op Facebook en/of Instagram?

GOOGLE REVIEWS

Ervaringen van onze klanten

google

Wij zijn nu al 2 jaar klant bij Rankingpartner. Deze jongens leveren topwerk. Zeker een aanrader als je een goede website- en marketing wilt hebben voor je bedrijf!

Frames Panels maart 22, 2024
google

Fijne samenwerking, heldere en snelle communicatie. Er word goed naar jouw wensen geluisterd, en dit zorgt er ook voor dat het resultaat word zoals je wilt.

Susan Botbijl maart 12, 2024
google

Ik heb sinds een kort een website via rankingpartner en ik ben zeker tevreden! Aardige mensen en doen zeker hun best om jou visie werkelijkheid te maken! Ik ben heel blij met mijn website.

Website scan

Vraag nu een kosteloze website & marketing scan aan!

We checken jouw website, vindbaarheid in Google, onderzoeken jouw concurrentie en bepalen jouw kansen. Uiteraard bepaal je vervolgens zelf of je met ons wilt werken!

Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend

Klantcases

Enkele van onze website cases

Bestudeer en bekijk onze website resultaten die wij behaald hebben.

Website & Google Mijn Bedrijf

Website & Google Mijn Bedrijf

Website & Google Mijn Bedrijf

WhatsApp whatsapp