Rankingpartner.nl - SEO Specialist - Website laten maken - Google Ads - Google Mijn Bedrijf

Facebook en Instagram Ads

Bij Rankingpartner weten wij wel hoe je moet adverteren op Facebook of Instagram. Heb jij geen zin of tijd om zelf je advertenties te maken en beheren? Dan staan wij klaar voor jou!

Facebook En Instagram Ads

Adverteren Op Facebook Met Rankingpartner

Als jij weet dat je doelgroep te vinden is op social media, zal je zeker eens aan Facebook adverteren moeten denken. Dit is namelijk een hele goede manier waarmee je ze kan bereiken! Met goed gemaakte Facebook-campagnes kan je doelgroep bereikt worden op verschillende manieren door bijvoorbeeld retargeting, leadcampagnes, bereik vergrotende campagnes en veel meer. Er zijn tal van opties. Facebook werkt nog beter als je het combineert met bijvoorbeeld een website of andere online media.

creative-coworkers-working-in-office-3.jpg

Adverteren Op Instagram Met Rankingpartner

Instagram Ads is volledig geïntegreerd met Facebook Ads, dus je profiteert van de superieure campagne-aanpassingsopties, diverse opmaak- en targetingmogelijkheden van Facebook in combinatie met het hoge engagement van Instagram.

Instagram-gebruikers zijn geïnteresseerd en bereid om zich te verbinden met merken en hun advertenties op het platform. Volgens Yotpo is de kans op engagement met merkcontent 58x groter op Instagram dan op Facebook, en 120x groter op Instagram dan op Twitter.

Wat Kost Adverteren Op Facebook En Instagram?

Je kan op Facebook / Instagram adverteren met zoveel budget als je zelf wenst. Dit is een groot voordeel voor ondernemers. Ook is adverteren op Facebook / Instagram laagdrempelig. Het is zelfs mogelijk om voor maar 1 euro per dag te adverteren! Vaak is het ook nog goedkoper dan andere zoekmachines of platforms. Er zit vooral veel werk in het instellen van de campagnes en deze vervolgens bij te houden. Iedere onderneming is anders, dus wij gaan graag met jou in gesprek en maken een offerte op maat. Je kan later je budget verhogen of verlagen als je dit zelf wilt.

creative-coworkers-working-in-office-3.jpg

Wat Kan Je Bereiken Met Facebook Adverteren?

  • Je online zichtbaarheid vergroten
  • bekendheid creëren voor jouw merk, product of dienst;
  • leads binnenhalen;
  • meer verkopen behalen.

Met Rankingpartner Werken Verzekerd Jou Van:

  • Een professionele Facebook Marketing Partner;
  • Campagnemanagers met ervaring die jouw advertenties beheren;
  • Een uitgebreide maandelijkse rapportage met tips om nog meer resultaat te halen
  • Een constante flow van leads
creative-coworkers-working-in-office-3.jpg

Vraag Nu Een Kosteloos
Adviesgesprek Aan!

Wil jij graag weten wat we voor je kunnen betekenen?

Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend

Google Mijn Bedrijf

Met een professionele google mijn bedrijfspagina heb je het perfecte online visitekaartje én ben je goed zichtbaar voor potentiële lokale klanten.

Blogservice

Betere vindbaarheid en meer organisch verkeer. Met de blogservice van Rankingpartner

 

Google Ads

Wil jij direct op de eerste pagina staan en snel resultaat halen? Dit doe je midels Google Ads die goed zijn geoptimaliseerd.

WhatsApp whatsapp