Rankingpartner.nl - SEO Specialist - Website laten maken - Google Ads - Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf/bedrijfsprofiel: Succes op pagina 1

Google Mijn Bedrijf of een geoptimaliseerd Google bedrijfsprofiel is dé kans om snel en relatief eenvoudig bovenaan de zoekresultaten en in Google Maps te komen. Ben jij benieuwd hoe je optimaal gevonden kan worden door jouw lokale klanten?

Google mijn bedrijf

Google bedrijfsprofiel - snel en voordelig op pagina 1 van Google

Als je beter lokaal gevonden wilt worden met jouw bedrijf is Google Mijn Bedrijf of, zoals deze app tegenwoordig heet Google bedrijfsprofiel, een ideaal marketingmiddel. Om lokaal bovenaan in Google te komen is het dan wel belangrijk dat je jouw Google bedrijfsprofiel optimaliseert.

Dit heeft twee voordelen: het belangrijkste is dat optimalisatie ervoor zorgt dat je met jouw Google bedrijfsprofiel bovenaan in de Google zoekresultaten en op Google Maps staat. Bekijk het Google bedrijfsprofiel van Rankingpartner maar.

Ten tweede zorgt een geoptimaliseerd proces ook voor een verzorgd Google bedrijfsprofiel. Zo maak je direct een goede eerste indruk. Ben jij benieuwd wat dit jouw bedrijf op kan leveren? 

Rankingpartner.nl - SEO Specialist - Website laten maken - Google Ads - Google Mijn Bedrijf
Rankingpartner.nl - SEO Specialist - Website laten maken - Google Ads - Google Mijn BedrijfRankingpartner.nl - SEO Specialist - Website laten maken - Google Ads - Google Mijn Bedrijf

Rankingpartner

Wie optimaliseert jouw Google bedrijfsprofiel?

Langzaamaan komen steeds meer bedrijven erachter hoe hoog het rendement van Google Mijn Bedrijf is in vergelijking met andere online marketing services en promoties. Toch is het niet genoeg om ‘even een profiel aan te maken’ en daarna te verwachten dat het geld vanzelf binnenstroomt. Hieronder zie je het verschil tussen een standaard Google bedrijfsprofiel en een door ons geoptimaliseerde Google Mijn Bedrijf pagina.

Om de Google bedrijfsprofielen van onze klanten blijvend in de top 3 op de eerste pagina van de zoekmachine te houden zijn wij dagelijks met de bedrijfsprofielen van onze klanten bezig. Zo blijven we altijd voor op onze concurrenten. Daarbij hebben we onze voordelige tarieven nog niet genoemd. Vanaf 150 euro per maand sta jij al in de top 3 op Google Mijn Bedrijf. Dat is toch een no-brainer?

Hoe werkt het verbeteren van jouw Google bedrijfsprofiel?

De eerste stap is het activeren van jouw Google bedrijfsprofiel. Voor bedrijven die nog geen Google Mijn Bedrijf hebben maken we in de nieuwe een Google bedrijfsprofiel aan. Als je al wel een bestaand profiel hebt nemen wij de rol van beheerder op ons.

Vervolgens neemt onze campagnemanager contact met jou op. Na een kennismaking inventariseren we in dit gesprek hoe we jouw bedrijf online presenteren. Zo weten we zeker dat we jouw Google bedrijfsprofiel vullen met content die scoort en de boodschap uitdragen die voor jou belangrijk is.

Hierna doen we een uitgebreid zoekwoordonderzoek en maken we een contentplanning. Vanaf dat moment weten we op welke zoekwoorden jouw Google bedrijfsprofiel in de top 3 van de Google Mijn Bedrijf box gaat komen en welke boodschap wij met jouw doelgroep delen om maximaal resultaat te boeken. Hierdoor kan jij je focussen op jouw bedrijf en de nieuwe orders van bezoekers van jouw Google bedrijfsprofiel. Alle content staat online, dus je kunt altijd real-life zien hoe wij jou(w bedrijf) aan bezoekers presenteren. Onze campagnemanager is goed bereikbaar, dus je kunt altijd ideeën, wijzigingen en updates delen.

Google bedrijfsprofiel meten voor blijvend succes

Dankzij onze geavanceerde tooling meten wij vanaf het moment dat we beheerder zijn de prestaties van jouw Google Mijn Bedrijf bedrijfsprofiel. Zo blijf je jouw concurrenten een stap voor en verdedig je jouw top-3 positie continue. Eens per drie maanden plannen wij een adviesgesprek waarin onze campagnemanager de resultaten van het afgelopen kwartaal deelt en de planning voor de komende drie maanden doorneemt. Zo kun je zorgen dat wij in jouw Google bedrijfsprofiel ook aandacht besteden aan acties, kortingen, festiviteiten en seizoenspecials. Daarnaast bespreken we ook de mogelijkheden voor verdere commerciële online groei.

Optimaal rendement? Combineer Google Mijn Bedrijf

Naast Google Mijn Bedrijf zijn er namelijk meer mogelijkheden om maximaal te scoren op internet. Zo biedt het uitgebreide zoekwoord-onderzoek voor het Google bedrijfsprofiel een goed startpunt voor SEO-geoptimaliseerde blogs (SEO is een techniek om hoog in zoekmachines te komen). Dit heeft als voordeel dat je niet alleen op pagina 1 van Google komt met jouw Google bedrijfsprofiel, maar ook met de teksten op jouw eigen website. Zo wordt jouw zichtbaarheid nog prominenter en hou je nog meer concurrenten letterlijk uit het zicht. Wil jij meer weten over onze SEO-diensten?

Daarbij kunnen we de SEO-blogs op jouw website natuurlijk ook weer delen in jouw Google bedrijfsprofiel of via social media kanalen. Op deze manier levert één blog drie keer rendement op. Bovendien bouw je door social media marketing een echte community op met de bezoekers van jouw social-media pagina’s en dat resultaat merk je aan de extra winst als je jouw community activeert. Uiteraard vergt dat wel specialistische kennis. Graag leggen we je meer uit over social media marketing.

Ben jij klaar voor succes met jouw Google bedrijfsprofiel?

Zoals je inmiddels ziet kan Google Mijn Bedrijf een voordelige motor zijn voor forse winst op het internet, zonder dat het jou veel tijd hoeft te kosten. Ben jij benieuwd wat een Google Mijn Bedrijf profiel voor jouw bedrijf kan betekenen? Wij leggen het graag vrijblijvend uit!

GOOGLE REVIEWS

Ervaringen van onze klanten

google

Wij zijn nu al 2 jaar klant bij Rankingpartner. Deze jongens leveren topwerk. Zeker een aanrader als je een goede website- en marketing wilt hebben voor je bedrijf!

Frames Panels maart 22, 2024
google

Fijne samenwerking, heldere en snelle communicatie. Er word goed naar jouw wensen geluisterd, en dit zorgt er ook voor dat het resultaat word zoals je wilt.

Susan Botbijl maart 12, 2024
google

Ik heb sinds een kort een website via rankingpartner en ik ben zeker tevreden! Aardige mensen en doen zeker hun best om jou visie werkelijkheid te maken! Ik ben heel blij met mijn website.

Website scan

Vraag nu een kosteloze website & marketing scan aan!

We checken jouw website, vindbaarheid in Google, onderzoeken jouw concurrentie en bepalen jouw kansen. Uiteraard bepaal je vervolgens zelf of je met ons wilt werken!

Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend

Klantcases

Enkele van onze website cases

Bestudeer en bekijk onze website resultaten die wij behaald hebben.

Website & Google Mijn Bedrijf

Website & Google Mijn Bedrijf

Website & Google Mijn Bedrijf

WhatsApp whatsapp