Rankingpartner.nl - SEO Specialist - Website laten maken - Google Ads - Google Mijn Bedrijf

SEO Blogservice van Rankingpartner: 3x succesvol

Wil jij dat jouw doelgroep jouw website vindt in Google en dat bezoekers van jouw website betalende klanten worden? Kies dan voor de SEO Blogservice van Rankingpartner.

SEO Blogservice

Wat is de SEO Blogservice van Rankingpartner?

Als je via jouw webshop wilt communiceren ontkom je er haast niet aan om goede teksten te schrijven voor jouw pagina’s en blogs. Veel ondernemers hebben hier moeite mee, bijvoorbeeld omdat:

 • ze geen inspiratie hebben om steeds nieuwe onderwerpen voor blogs te verzinnen;
 • niet graag schrijven;
 • geen tijd hebben om regelmatig blogs te schrijven;
 • niet weten welke eisen Google aan een blog stelt om deze goed te laten scoren;
 • Welke technieken ze moeten gebruiken om lezers van een blog te converteren naar betalende klanten.

Al deze problemen los je eenvoudig op door gebruik te maken van de SEO Blogservice van Rankingpartner. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we je hier graag meer over.

Rankingpartner.nl - SEO Specialist - Website laten maken - Google Ads - Google Mijn Bedrijf

Rankingpartner

Werkt onze SEO Blogservice?

Steeds meer klanten ontdekken het gemak en de toegevoegde waarde van onze SEO Blogservice.

Zo verbeterde Free Spirit Sieraden door onze SEO Blogservice haar positie in Google op populaire zoekwoorden voor de doelgroep. Op sommige veel gezochte begrippen (bijvoorbeeld: zilveren armbanden met meer dan 12.000 zoekopdrachten per maand) verbeterden wij de positie van onze klant met liefst 54 plaatsen.

EFI uit Groningen is voor de SEO Blogservice een ander bewijs van haar toegevoegde waarde. Sinds EFI onze blogservice gebruikt verdubbelt haar omzet.

Overigens bieden wij onze SEO Blogservice in meerdere talen aan. Zo heeft de Taxi Transportation Service inmiddels een goed scorende Engelstalige website.

Wil jij ook onze resultaten testen?

Hoe werkt onze SEO Blogservice?

Onze SEO Blogservice werkt in 5 eenvoudige stappen. Deze zetten we voor je op een rij.

 1. Tijdens ons vrijblijvende kennismakingsgesprek inventariseren we jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van blogs;
 2. Vervolgens bepalen wij de strategie om jouw doelen en verwachtingen waar te maken en doen we jou een offerte;
 3. Als je de offerte accepteert maken wij een zoekwoord-analyse en positie-analyse (op welke plek in Google sta je op de zoekwoorden die jouw doelgroep gebruikt). Op basis van deze analyses en relevante gebeurtenissen voor jouw bedrijf (bijvoorbeeld een kortingsactie of promotie voor de kerst) maken wij een content-planning op basis van het aantal blogs dat je af wilt nemen en de afgesproken periode;
 4. Na jouw akkoord gaan wij aan de slag en leveren we de blogs aan (naar jouw keuze in Word-document of direct in WordPress) op basis van de contentplanning;
 5. Eens per drie maanden maken we een nieuwe zoekwoord- en prestatie-analyse. Zo zie je objectief de verbeteringen. Deze analyses gebruiken we voor een vrijblijvende content-analyse voor de volgende periode.

Ben jij er klaar voor om vrijblijvend kennis te maken?

Wat kost de SEO Blogservice van Rankingpartner?

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Dit bewijzen wij met de aantrekkelijke tarieven voor onze SEO Blogservice. Bij aanvang van de samenwerking rekenen wij eenmalig EUR 80,- exclusief BTW om de analyses te maken, de strategie te bepalen en het project in te regelen.

Daarna betaal je op basis van het aantal woorden per blog (wij hanteren in verband met de Google-vereisten een minimum van 600 woorden per blog) en het aantal blogs dat je per maand af wil nemen. Afhankelijk van jouw keuzes zijn onze tarieven (exclusief BTW) als volgt:

 • 1 blog pm 600 woorden 60 euro per maand;
 • 2 blog pm 600 woorden 110 euro per maand;
 • 1 blog pm 1200 woorden 120 euro per maand;
 • 2 blog pm 1200 woorden 220 euro per maand;

De driemaandelijkse update en contentkalender zijn bij deze prijs inbegrepen. Bij afname van meer blogs en/of een afspraak voor langere termijn bieden wij een hoge korting. Ben jij benieuwd?

Kun je de SEO Blogservice van Rankingpartner combineren met online adverteren?

De basis voor onze SEO Blogservice is een uitgebreid zoekwoorden-onderzoek. Deze zoekwoordanalyse kun je gebruiken voor diverse andere online advertentiemogelijkheden. Ook zijn er mogelijkheden om de resultaten van de SEO Blogservice te versnellen door online marketing. Daarom bieden we je drie kansen om te scoren met onze SEO Blogservice.

1. SEO Blogservice gebruiken voor Google bedrijfsprofiel

Als je snel bovenaan in Google wilt komen is een Google bedrijfsprofiel een zeer interessante optie. Via dit profiel kun je informatie delen en met name lokale klanten aan jou binden. Onze zoekwoordanalyse biedt hiervoor een goed startpunt. Uiteraard kun je de blogs ook delen op jouw Google My Business. Wil jij meer weten over een geoptimaliseerd Google bedrijfsprofiel?

2. SEO Blogservice gebruiken voor social media beheer

Zoekwoorden zijn ook belangrijk voor optimaal social media beheer. Ook hier komt de zoekwoordanalyse voor de SEO Blogservice dus van pas. Daarbij werken we voor social media beheer ook met een contentkalender. Om extra te scoren met jouw blog kunnen we deze natuurlijk ook opnemen in onze content kalender voor social media beheer. Op deze manier kun je ook jouw meer betrokken volgers converteren.

3. Niet wachten op het effect van de SEO Blogservice met Google Ads

Hoewel we soms binnen enkele dagen in de top 3 van Google staan voor zeer populaire zoekwoorden (zei iemand Max Verstappen?) is het gebruikelijk dat het enkele weken tot maanden kan duren voor SEO Blogs zijn doorgedrongen tot de top van Google.

Dit is afhankelijk van vele (geheime) factoren die Google hiervoor hanteert. Met een Google Ads campagne sta je direct bovenaan de zoekresultaten van Google. Als je deze Ad gebruikt om jouw blog te delen zie je direct hoeveel nieuwe klanten zo’n blog op kan leveren.

Graag aan we met jou in gesprek over de mogelijkheden van onze SEO Blogservice. Jij ook?

GOOGLE REVIEWS

Ervaringen van onze klanten

google

Ik ben zeer tevreden over de website die voor Diamond Aesthetics is gemaakt door rankinpartner. Het contact verloopt soepel en snel! Ook de google pagina houden ze zeer goed bij. Kan het zeker aanbevelen!

Diamond Aesthetics november 20, 2023
google

Zo blij dat ik samen met het team van rankingpartner mag werken. Alles wordt duidelijk uitgelegd en er wordt met je meegedacht, 1 appje en de verandering wordt toegepast. Mijn website stond er binnen een maand! Bedankt Christiano, Jan en de rest van ranking.

cherida cairo november 19, 2023
google

Ze helpen me erg fijn met de vindbaarheid van mijn website en geven goede tips over hoe ik mijn bedrijf verder kan ontwikkelen. Kortom: een erg fijne samenwerking.

Ralf Bekers november 13, 2023

Website scan

Vraag nu een kosteloze website & marketing scan aan!

We checken jouw website, vindbaarheid in Google, onderzoeken jouw concurrentie en bepalen jouw kansen. Uiteraard bepaal je vervolgens zelf of je met ons wilt werken!

Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend

Klantcases

Enkele van onze website cases

Bestudeer en bekijk onze website resultaten die wij behaald hebben.

Website & Google Mijn Bedrijf

Website & Google Mijn Bedrijf

Website & Google Mijn Bedrijf

WhatsApp whatsapp