Rankingpartner.nl - SEO Specialist - Website laten maken - Google Ads - Google Mijn Bedrijf

Website laten maken of upgraden voor bewezen succes?

Wil jij jouw website laten maken of upgraden om commercieel te slagen? Onze Rankingpartner experts informeren je vrijblijvend.

WEBSITE LATEN MAKEN

Mijn website laten maken of upgraden? Waarom zou ik?

Uit onderzoek blijkt dat steeds meer mensen online zaken doen. Tijdens de Covid-pandemie liep het percentage online kopers zelfs op tot 64% van de markt. Kan jij het je permitteren om 64% van jouw potentiële klanten te missen? Als het antwoord voor jou ook néé is weet je waarom een goede website laten maken noodzakelijk is. Het kan natuurlijk ook zijn dat je al een website hebt, maar nauwelijks commercieel resultaat ziet. In dat geval is het een optie om jouw website te verbeteren. Wij presteren voor onze klanten. Een verdubbeling van de omzet, zoals bij Every Face Institute, is geen uitzondering. Onze Rankingpartner experts adviseren graag vrijblijvend wat jouw mogelijkheden zijn.

Als je al een website hebt laten maken is het belangrijk dat deze optimaal functioneert en maximaal rendement oplevert. Door de ervaring van onze experts kun jij de kansen die je nu laat liggen verzilveren. Onze experts adviseren je dan ook graag over de mogelijkheden om jouw website te laten onderhouden en hosten. Tot slot helpen we je graag met onze bewezen methodes om maximaal rendement uit jouw website te halen door SEO-optimalisatie, blogs, social media marketing en/of Google Business Profile (voorheen Google my Business). Ben jij benieuwd naar jouw extra winstkansen?

creative-coworkers-working-in-office-3.jpg

WAT ZIJN DE KOSTEN

Een website laten maken, wat kost dat?

Vragen naar de kosten van een website is hetzelfde als het vragen naar de kosten van een auto. De prijs is helemaal afhankelijk van de eisen die je aan jouw website moet stellen.

Als je vooral een website wilt als visitekaartje voor jouw fysieke bedrijf is een zogenaamde one-pager vaak genoeg. Jouw bezoekers kunnen makkelijk door zo’n one-pager heen scrollen. Ook kun je informatie delen zoals een prijslijst, portfolio van jouw diensten of product overzicht.

Als je jouw inkomsten vooral uit online commercieel succes haalt is een one-pager juist geen verstandige keuze. Er liggen dan twee andere opties voor de hand. Als je eigenaar bent van een online winkel kun je het best een webshop laten maken.

In andere gevallen kun je het best kiezen voor een website met verschillende pagina’s. Zo kan je jouw aanbod goed onder de aandacht brengen en echt inspelen op online zichtbaarheid en de behoeften van jouw (potentiële) klanten. Een WordPress website laten maken met meerdere pagina’s is dan vaak de juiste keuze. Uiteraard zorgen we ervoor dat alle technische aspecten zo ingesteld zijn dat jouw bedrijf goed gevonden wordt. Zo kan de website jouw bedrijf naar het volgende niveau tillen.

Voor geavanceerde online-concepten is een WordPress site niet voldoende. In die gevallen kies je voor een volledig custom gebouwde website. Als je een op maat gemaakte website laat maken ben je verzekerd een prachtig vormgegeven interface met vloeiende functionaliteiten en is uitstekende vindbaarheid gegarandeerd.

Wat kost een website laten maken?

Zoals je ziet hangt de prijs van een website af van de situatie die voor jouw bedrijf het meest geschikt is. Bij de concurrent is een website laten maken niet goedkoop.

De concurrentie rekent vanaf prijzen vanaf EUR 3.495,-

Bij Rankingpartner beseffen we dat zo’n uitgave voor veel online ondernemers te veel gevraagd is. Daarom bieden wij een budgetvriendelijk alternatief dat geheel gebaseerd is op wat jij nodig hebt en wat jouw behoeftes zijn. Deze brengen we graag in kaart aan de hand van een vrijblijvend adviesgesprek. Wil jij een website laten maken die echt commercieel rendabel is?

Een website laten maken is het begin van succes...

Als je jouw website hebt laten maken ligt er een basis voor jouw commerciële succes. Vanaf dat moment ben je klaar om jouw commerciële kansen te verzilveren en ook daar helpt Rankingpartner graag bij.

Lokaal online succes met jouw Google my Business

Om als lokale speler op te kunnen boksen tegen grote (inter)nationale concurrenten biedt Google diverse opties. Google my Business (tegenwoordig Google Business Profile) is hiervoor ideaal. Onze experts weten precies hoe je hier succesvol verkeer uit jouw regio mee kunt genereren.

SEO-teksten voor optimale vindbaarheid en conversie

Door de juiste teksten op jouw site te plaatsen zorg je ervoor dat je gevonden wordt als jouw doelgroep op zoek gaat naar jouw producten en/of diensten. Doordat wij SEO-kennis combineren met neuromarketing zorgen jouw teksten niet alleen voor vindbaarheid maar ook voor meer conversie.

Social media marketing voor jouw doelgroep

Afhankelijk van jouw branche kan het ook interessant zijn om op social media te adverteren. Wij weten welke kanalen het best geschikt zijn en hoe we jouw doelgroep moeten aanspreken en prikkelen om aanbod af te nemen.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om een website te laten maken of maximaal commercieel succes te boeken met jouw bestaande website? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze experts.

GOOGLE REVIEWS

Ervaringen van onze klanten

google

Wij zijn nu al 2 jaar klant bij Rankingpartner. Deze jongens leveren topwerk. Zeker een aanrader als je een goede website- en marketing wilt hebben voor je bedrijf!

Frames Panels maart 22, 2024
google

Fijne samenwerking, heldere en snelle communicatie. Er word goed naar jouw wensen geluisterd, en dit zorgt er ook voor dat het resultaat word zoals je wilt.

Susan Botbijl maart 12, 2024
google

Ik heb sinds een kort een website via rankingpartner en ik ben zeker tevreden! Aardige mensen en doen zeker hun best om jou visie werkelijkheid te maken! Ik ben heel blij met mijn website.

Website scan

Vraag nu een kosteloze website & marketing scan aan!

We checken jouw website, vindbaarheid in Google, onderzoeken jouw concurrentie en bepalen jouw kansen. Uiteraard bepaal je vervolgens zelf of je met ons wilt werken!

Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend

Klantcases

Enkele van onze website cases

Bestudeer en bekijk onze website resultaten die wij behaald hebben.

Website & Google Mijn Bedrijf

Website & Google Mijn Bedrijf

Website & Google Mijn Bedrijf

WhatsApp whatsapp