Rankingpartner.nl - SEO Specialist - Website laten maken - Google Ads - Google Mijn Bedrijf

Webshop laten maken? Kies voor succes met Rankingpartner.nl

Een webshop laten maken is voor veel ondernemers een flinke stap en forse investering. Bij Rankingpartner.nl weten we waar je op moet letten en dat leggen we je graag uit.

Webshop laten maken

Een webshop laten maken doe je natuurlijk om zo veel mogelijk te verkopen

Je moet er dan ook op letten dat jouw webshop maximaal gericht is op conversie. Conversie is het veranderen (converteren) van bezoekers van jouw webshop naar betalende kopers in jouw webwinkel.
Daarmee is het dus belangrijk om er ook op te letten dat jouw webshop zo is ingericht dat deze veel bezoekers trekt. Dit kan op diverse manieren, zo blijkt uit het succes van onze referenties.

Het derde punt waar je op moet letten is dat je, als je een webshop laat maken, let op de inrichting van de back-end. Zo moet je makkelijk teksten kunnen plaatsen, helder kunnen communiceren met jouw klanten en jouw aanbod en/of prijzen kunnen veranderen. Bij Rankingpartner weten we precies hoe we deze punten aan moeten pakken. Daar gaan we hierna dieper op in, maar we kunnen je natuurlijk ook direct uitleggen wat het beste is voor jouw webshop. Ben jij benieuwd? Laten we dan vrijblijvend kennis maken!

Rankingpartner.nl - SEO Specialist - Website laten maken - Google Ads - Google Mijn Bedrijf

WAT ZIJN DE KOSTEN

Een succesvolle webshop laten maken begint met de details

De kosten voor het maken van een webshop zijn natuurlijk afhankelijk van jouw wensen en eisen. Daarnaast wil je natuurlijk een goed product. Daarom zetten we eerst op een rij welke diensten en mogelijkheden inbegrepen zijn als wij een webshop maken. Wij ontzorgen je namelijk volledig, kijk maar naar ons overzicht:

  • Wij bouwen onze webshops in WordPress zodat je deze zonder technische kennis kunt beheren.
  • Uiteraard leggen we uit hoe je de site na oplevering zelf kunt beheren;
  • Bij de webshop is een domeinnaam inbegrepen, zodat je direct online kunt;
  • Daarbij kun je onbeperkt e-mailadressen met je eigen domeinnaam maken. Zo heb je ook de communicatie in eigen hand;
  • Om de webshop snel te houden hosten we deze op onze eigen high-speed server. Dat is goed voor de Google zoekresultaten;
  • Om zo veel mogelijk commercieel succes te halen werken we met designs die bewezen conversies (het aantal bezoekers dat klant wordt) verhogen;
  • De webshop is ingericht conform SEO-standaarden. Daarmee wordt jouw webshop snel geïndexeerd voor goede vindbaarheid in de Google zoekmachine;
  • Wij bouwen direct toepassingen in om inzage te krijgen in het aantal bezoekers van de webshop en hun gedrag. Zo zie je direct welke optimalisaties er mogelijk zijn en welk aanbod juist wel of niet populair is.

Voor veel mensen lijken deze punten details, maar juist die details bepalen of jouw website echt geld op gaat leveren. Dat zien we bijvoorbeeld bij de webshop van onze referenties

Wat kost het om een webshop te laten maken

Onze prijzen voor het maken van een webshop zijn gunstig, maar natuurlijk afhankelijk van jouw wensen en eisen. Simpel gezegd, de kosten voor een webshop met 20 producten zijn anders dan wanneer je een webshop wilt laten maken á la Amazon.

Daarom nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor een van onze adviseurs. Onze specialisten maken graag een aantal vrijblijvende basis-ontwerpen met bijbehorend kostenplaatje. Na jouw akkoord gaan we aan de slag. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Wat gebeurt er na opdracht?

Als je ons opdracht geeft om jouw webshop te laten maken krijg je een accountmanager toegewezen die goed bereikbaar is per Whatsapp, e-mail en telefoon. Als schakel tussen jou en onze technische mensen heb je dus maar één contactpersoon die echt betrokken is. Dat is prettig en snel werken! Uiteraard gaan we pas live als jij jouw nieuwe webshop hebt goedgekeurd.

Geld verdienen als jouw webshop live is?

Zodra jouw webshop live is ben je klaar om commercieel te scoren. Zo leggen we je graag uit hoe je teksten kunt schrijven, maar voor 69 euro per pagina nemen onze schrijvers met SEO-expertise dit graag uit handen.

Ook kunnen we ervoor zorgen dat je optimaal scoort met online marketing. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we daarbij inzetten op Google mijn bedrijf en/of social media marketing.

Voor het zover is gaan we terug naar de basis. Heb jij al zin in een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jouw webshop te laten maken en echt geld te gaan verdienen? Maak dan snel een afspraak!

GOOGLE REVIEWS

Ervaringen van onze klanten

google

Wij zijn nu al 2 jaar klant bij Rankingpartner. Deze jongens leveren topwerk. Zeker een aanrader als je een goede website- en marketing wilt hebben voor je bedrijf!

Frames Panels maart 22, 2024
google

Fijne samenwerking, heldere en snelle communicatie. Er word goed naar jouw wensen geluisterd, en dit zorgt er ook voor dat het resultaat word zoals je wilt.

Susan Botbijl maart 12, 2024
google

Ik heb sinds een kort een website via rankingpartner en ik ben zeker tevreden! Aardige mensen en doen zeker hun best om jou visie werkelijkheid te maken! Ik ben heel blij met mijn website.

Website scan

Vraag nu een kosteloze website & marketing scan aan!

We checken jouw website, vindbaarheid in Google, onderzoeken jouw concurrentie en bepalen jouw kansen. Uiteraard bepaal je vervolgens zelf of je met ons wilt werken!

Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend

Klantcases

Enkele van onze website cases

Bestudeer en bekijk onze website resultaten die wij behaald hebben.

Website & Google Mijn Bedrijf

Website & Google Mijn Bedrijf

Website & Google Mijn Bedrijf

WhatsApp whatsapp