Rankingpartner.nl - SEO Specialist - Website laten maken - Google Ads - Google Mijn Bedrijf

Social Media beheer: 5 x succes met klantenbinding

Wil jij jouw klanten online aan jouw bedrijf binden en daar geld door verdienen? Kies dan voor social media beheer door Rankingpartner en verken vrijblijvend de mogelijkheden.

Social media beheer

Waarom is social media beheer met Rankingpartner slim?

Veel bedrijven zijn actief op social media. Het aanmaken van een bedrijfsprofiel is voor veel ondernemers nog wel te doen, maar daarna begint het echte werk. Wil je volgers werven zonder advertentiecampagnes? Hoe creëer je een online band met jouw volgers? Hoe zorg je ervoor dat jouw volgers betalende klanten worden? Deze vragen zijn voor veel ondernemers niet of nauwelijks te beantwoorden. Toch is het antwoord simpel, namelijk goed social media beheer.

Dat zien we bijvoorbeeld bij Ilyas van Schilder Tilburg Ilyas. Hij laat zijn social media door ons beheren en dat leidt tot een professionelere uitstraling en meer omzet.

Ben jij benieuwd hoe social media beheer de winst van jouw bedrijf vergroot? Maak dan vrijblijvend kennis.

Rankingpartner.nl - SEO Specialist - Website laten maken - Google Ads - Google Mijn Bedrijf

Rankingpartner

Voor welke platformen kunnen wij social media beheer verzorgen?

Er veel social media platformen. Uiteraard is het belangrijk om te achterhalen welk(e) platform(en) het best bij jouw bedrijf passen. Onze experts vind je dagelijks op:

 • TikTok;
 • Snapchat;
 • Pinterest;
 • Instagram;
 • Facebook en
 • LinkedIn.

Doordat deze platformen allemaal verschillende leeftijdsgroepen en doelgroepen bedienen kunnen we zeker het social media beheer verzorgen op het platform dat voor jou het meest rendabel is.

Hoe zorgen wij ervoor dat jij in 5 stappen succesvol wordt op social media?

Zoals bij veel online activiteiten komt ook social media beheer neer op twee basisprincipes. Specialistische kennis en een goede planning. Onze specialisten van Rankingpartner hebben op basis van deze principes vijf stappen voor social media beheer ontwikkeld die ervoor zorgen dat jouw bedrijf succesvol wordt op social media.

 1. Een make-over van jouw huidige pagina: In deze stap optimaliseren we jouw social media pagina aan de hand van jouw wensen en de vereisten om te scoren;
 2. Content-ideeën: als jouw pagina er klaar voor is om indruk te maken bij veel bezoekers gaan we aan de slag met wat er op jouw pagina moet komen, de content. Wij doen suggesties die ervoor zorgen dat je jouw doelen (meer bezoekers, conversie naar betalende klanten) haalt.
 3. Content-kalender: als we de soorten content bepaald hebben is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je consistent bent. Zo kweek je vertrouwen bij jouw volgers. Ook is het belangrijk dat je de juiste boodschap op het juiste moment deelt. Hierom is onze contentkalender, die we maandelijks vernieuwen essentieel voor goed social media beheer.
 4. Het sorteren en bewerken van beelden: het oude spreekwoord: “een beeld zegt meer dan 1.000 woorden” gaat ook op social media op. Daarom zorgen wij dat iedere post die we op basis van de contentkalender maken voorzien is van het juiste beeld. Deze kunnen we zelf sorteren en bewerken;
 5. Interactie met volgers: natuurlijk hoop je op veel volgers en veel reacties. Om succesvol te zijn moet je ook volgens bepaalde regels reageren op jouw volgers. Wij zorgen voor die goede interactie om jouw volgers echt betrokken te krijgen en te houden bij jouw social media kanalen. Dit betaalt zich uit in meer omzet, betrokkenheid en klant-ambassadeurs.

Zie jij de mogelijkheden om meer geld te verdienen al? Maak dan vrijblijvend kennis!

Kun je social media beheer combineren met andere online marketing?

Doordat Rankingpartner diverse specialisten in huis heeft op verschillende gebieden van online marketing kunnen we jouw social media beheer een boost geven door deze te combineren met andere vormen van online marketing. We geven een aantal voorbeelden:

Social media beheer en social media advertenties

Social media beheer is vooral gericht om optimaal met jouw volgers te communiceren en het aantal volgers organisch (dus op een natuurlijke manier) te verhogen. Je kunt er ook voor kiezen om het aantal volgers te verhogen door advertenties. Social media advertenties zorgen voor een groot bereik en met de juiste boodschap dus voor een snelle groei van het aantal volgers van jouw social media profielen. Door vervolgens met social media beheer interactie met hen te kweken converteer je deze volgers naar betalende klanten.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van Social Ads?

Social media beheer en Google Ads

Met Google Ads verschijnt jouw bedrijf direct bovenaan in de zoekresultaten op zoektermen die jouw doelgroep gebruikt. Als je jouw advertentie gebruikt om gebruikers aan te zetten tot actie creëer je één mogelijkheid om die gebruikers naar jouw website te krijgen. Wanneer je deze gebruikers uit jouw doelgroep met een advertentie naar jouw social media profiel brengt en ze activeert om jou daar te volgen kun je ze door goed social media beheer steeds weer bereiken en benaderen. Iedere interactie is dan een volgend commercieel moment.

Social media beheer en SEO blogs

Het eerste doel van SEO blogs is natuurlijk om jouw website hoog in de zoekmachine te laten ranken. Deze blogs kun je uiteraard ook delen op social media. Hierdoor creëer je groter bereik voor jouw blogs en biedt je volgers van jouw social media platform(en) automatisch aansprekende content, waardoor interactie ontstaat. Door goed social media beheer kun je deze interactie benutten om jouw volgers te converteren naar betalende klanten.

Kortom, er zijn veel mogelijkheden om de winst van jouw bedrijf sterk te laten groeien. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Boek dan snel een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

GOOGLE REVIEWS

Ervaringen van onze klanten

google

Wij zijn nu al 2 jaar klant bij Rankingpartner. Deze jongens leveren topwerk. Zeker een aanrader als je een goede website- en marketing wilt hebben voor je bedrijf!

Frames Panels maart 22, 2024
google

Fijne samenwerking, heldere en snelle communicatie. Er word goed naar jouw wensen geluisterd, en dit zorgt er ook voor dat het resultaat word zoals je wilt.

Susan Botbijl maart 12, 2024
google

Ik heb sinds een kort een website via rankingpartner en ik ben zeker tevreden! Aardige mensen en doen zeker hun best om jou visie werkelijkheid te maken! Ik ben heel blij met mijn website.

Website scan

Vraag nu een kosteloze website & marketing scan aan!

We checken jouw website, vindbaarheid in Google, onderzoeken jouw concurrentie en bepalen jouw kansen. Uiteraard bepaal je vervolgens zelf of je met ons wilt werken!

Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend

Klantcases

Enkele van onze website cases

Bestudeer en bekijk onze website resultaten die wij behaald hebben.

Website & Google Mijn Bedrijf

Website & Google Mijn Bedrijf

Website & Google Mijn Bedrijf

WhatsApp whatsapp