Rankingpartner.nl - SEO Specialist - Website laten maken - Google Ads - Google Mijn Bedrijf

Google Ads: 3 opties voor succesvol adverteren

Een Google Ads campagne met Rankingpartner is de snelste manier om bovenaan in Google te komen en direct winst te maken met jouw website. Wil jij weten hoe dit werkt?

Adverteren op google

Waarom is Google Ads met Rankingpartner zo'n goede keuze?

Iedere internetondernemer weet dat een plek bovenaan in de zoekmachines het grootste aantal bezoekers oplevert. Google Ads is dé manier om snel bovenaan te komen in de meest gebruikte zoekmachine (marktaandeel in Nederland ± 95%) van Nederland. Toch is daarmee niet het hele verhaal verteld. Er zijn namelijk drie dingen van cruciaal belang als je gaat adverteren, namelijk:

  1. Het instellen van de campagne zodat je een zo goed mogelijk resultaat behaald met een zo laag mogelijke investering;
  2. Het achterhalen van de juiste zoekwoorden om de advertenties alleen aan gebruikers uit jouw doelgroep te laten tonen.
  3. Het maken van de juiste advertentietekst die ervoor zorgt dat de gebruikers van Google jouw betalende klanten worden.

Juist op deze drie punten heeft Rankingpartner laten zien zeer goede resultaten te boeken en de concurrentie voor te blijven. Zo scoorde Ernst van Rijschool Trots 83% meer omzet na deze Google Ads campagne.

Ben jij benieuwd wat Rankingpartner voor jouw Google Ads campagne kan betekenen? Wij leggen het graag vrijblijvend uit.

Rankingpartner.nl - SEO Specialist - Website laten maken - Google Ads - Google Mijn Bedrijf

Rankingpartner

Waarom kies je voor Google Ads?

Google Ads is voor veel ondernemers ideaal om online te adverteren. Dit komt vooral omdat:

  • je met Google Ads heel gericht kan adverteren. Specialisten kunnen Google Ads zo inrichten dat jouw advertentie alleen getoond wordt aan bezoekers uit jouw doelgroep.
  • Google Ads heel makkelijk aan te passen is. Je kunt de teksten, looptijd en het budget voor Google Ads heel makkelijk aanpassen. Daarmee adverteer je flexibel en kun je direct inspelen op actuele gebeurtenissen.
  • Door zoekwoorden te gebruiken kun je een voordelige campagne maken die toch hoog rendement oplevert.

Natuurlijk is dit specialistisch werk. Onze Rankingpartners hebben dat specialisme in huis en vertellen je graag vrijblijvend wat de mogelijkheden voor jouw site zijn. Wil jij direct bovenaan staan in Google?

Wat kost Google Ads?

De kosten om op Google te adverteren bestaan uit twee componenten. Het eerste deel is de campagne fee. Met deze fee betaal je de kosten van specialisten om:

  • Jouw doelgroep te analyseren;
  • De campagne zorgvuldig en professioneel op te zetten;
  • De mogelijkheden te vinden om tegen zo laag mogelijke kosten zo veel mogelijk bereik binnen jouw doelgroep te genereren;
  • als de campagne eenmaal loopt deze te monitoren, resultaten te rapporteren en verdere optimalisaties door te voeren.

Ondanks de uitgebreide dienstverlening is campagnebeheer door Rankingpartner verrassend voordelig. Zo zijn er al mogelijkheden vanaf €299 per maand.

Het tweede deel van de kosten voor deze vorm van adverteren bestaat uit het advertentiebudget. Doordat Google een veilingprocedure hanteert op basis van zoekwoorden kan een campagne zo duur en zo goedkoop zijn als het budget rijkt. Een van de onderdelen van de fee is het ontwikkelen van een bied-strategie die zorgt voor zoveel mogelijk bereik tegen zo laag mogelijke kosten. Wil jij daar vrijblijvend meer over weten?

Hoe combineer je Google Ads met andere online advertenties?

Als je met Rankingpartner optimaal resultaat haalt met Google advertenties kun je nog meer profiteren van de resultaten door Google Ads te combineren met andere advertentiemogelijkheden. Wij noemen er drie.

1. Google advertenties en Google bedrijfsprofiel

Als we kijken hoe Google haar pagina met zoekresultaten indeelt zien we dat ze een standaard indeling gebruiken. Als eerste komen op basis van de zoekterm van een gebruiker de advertenties in beeld. Wanneer de zoekterm relevant is voor jouw doelgroep zie je daar dus jouw Google Ads.

Vervolgens komt de zogenoemde snackbox met de, volgens Google, drie best aansluitende Google Mijn Bedrijf profielen. Het zou natuurlijk mooi zijn als jouw bedrijf daar nog een keer staat. Immers, je staat dan twee keer bovenaan in Google en je houdt meer concurrenten uit het zicht. Wil jij weten hoe je jouw Google bedrijfsprofiel optimaliseert?

2. Google Ads combineren met SEO blogs

Om Google advertenties te optimaliseren en jouw Google bedrijfsprofiel in de snackbox te krijgen gebruiken we uitgebreide zoekwoord-analyses. Deze zoekwoord-analyses zijn ook het startpunt voor optimale SEO-blogs. Deze kan je op jouw site plaatsen, in jouw Google bedrijfsprofiel plaatsen, delen in een nieuwsbrief en/of verspreiden via social media.

Door jouw zoekwoord-analyse te gebruiken voor SEO-blogs kun je jouw investering dus op verschillende manieren laten renderen.

3. Google Ads combineren met social media advertenties

Anders dan via Google advertenties of andere manieren om hoog in de zoekmachines te komen kan je via social media interactie opbouwen met jouw doelgroep. Zo kun je Google advertenties dus inzetten om volgers voor social media te werven. Als je daar dan de juiste social media advertenties plaatst maak je van de Google gebruiker een volger van jouw website of bedrijf met de mogelijkheid deze direct te benaderen.

Andersom blijkt dat mensen na een aanbeveling op social media nog wel eens onderzoek willen doen op Google. Als jij dan weer direct in hun vizier komt door een plek in de Google Mijn Bedrijf snackbox en een pakkende Google Advertentie zal de bezoeker niet meer aan jouw deskundigheid twijfelen en dat merk je aan jouw online omzet.

Ben jij benieuwd hoe wij ervoor zorgen dat je meer verdient met de juiste Google Ads? We leggen het graag vrijblijvend uit.

GOOGLE REVIEWS

Ervaringen van onze klanten

google

Wij zijn nu al 2 jaar klant bij Rankingpartner. Deze jongens leveren topwerk. Zeker een aanrader als je een goede website- en marketing wilt hebben voor je bedrijf!

Frames Panels maart 22, 2024
google

Fijne samenwerking, heldere en snelle communicatie. Er word goed naar jouw wensen geluisterd, en dit zorgt er ook voor dat het resultaat word zoals je wilt.

Susan Botbijl maart 12, 2024
google

Ik heb sinds een kort een website via rankingpartner en ik ben zeker tevreden! Aardige mensen en doen zeker hun best om jou visie werkelijkheid te maken! Ik ben heel blij met mijn website.

Website scan

Vraag nu een kosteloze website & marketing scan aan!

We checken jouw website, vindbaarheid in Google, onderzoeken jouw concurrentie en bepalen jouw kansen. Uiteraard bepaal je vervolgens zelf of je met ons wilt werken!

Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend

Klantcases

Enkele van onze website cases

Bestudeer en bekijk onze website resultaten die wij behaald hebben.

Website & Google Mijn Bedrijf

Website & Google Mijn Bedrijf

Website & Google Mijn Bedrijf

WhatsApp whatsapp